BEDRIJFS FYSIOTHERAPIE

Werknemers zitten langer en langer per dag. Zeker nu er meer vanuit thuis gewerkt wordt. Het thuis werken geeft meer flexibiliteit maar er is uit onderzoek gebleken dat dit ook meer klachten aan de nek, rug, schouders geeft en zeker dat het ook een impact heeft op de geest. Stress, burn-out en depressie komen steeds meer voor.

HOE KUNNEN WERKGEVERS HELPEN

Iedere werkgever wil dat zijn werknemers gelukkig, gezond en gemotiveerd zijn. In deze tijden, hebben de werknemers het niet makkelijk maar er is zeker iets aan te doen. Niet alleen om de klachten te verhelpen maar ook om de klachten voor te zijn. Iedereen weet dat zieke werknemers (veel) geld kosten. Dus waarom zou je er als management niet alles aan doen om je medewerkers gezond en fit te houden? Laat zien dat je om je werknemers geeft en vergroot het vertrouwen en betrokkenheid binnen de workforce. Een happy, gezonde werknemer zorgt voor betere resultaten.

Hoe doe je dit? Laat Fysiotherapie Ramon Verdel je hier bij helpen. Ik heb jaren ervaring in het helpen van werknemers op locatie. Zo heb ik in Rome bij Internationale Organisaties (o.a. NATO) en Internationale Highschools de medewerkers en studenten geholpen.

JOUW PAKKET

Werkgerelateerde klachten kunnen voortkomen uit verkeerde werkhouding, overbelasting (of onderbelasting), stress of een verkeerd voedingspatroon. Fysiotherapie Ramon Verdel biedt voor ieder bedrijf een op maat gemaakt pakket aan om deze klachten te verhelpen en/of te voorkomen. Heel belangrijk is dat er naar de werknemers en werkgevers geluisterd wordt. Een 1 size fits all aanpak werkt niet. Vertel mij wat uw situatie is en dan kunnen wij samen een pakket samenstellen wat uw bedrijf representeerd.

Door mijn internationale ervaring kan ik u en uw medewerkers in het Nederlands, Engels, Duits en Italiaans te woord staan. Spaans begrijp ik ook.

Onderdelen van een pakket kunnen zijn:

  • Fysiotherapie

  • Active Release Techniques

  • Ergonomisch advies

  • Stoelmassage
  • Voedingsadvies & suppletie
  • Personal Training

 

Ik kom graag geheel vrijblijvend langs om te kijken wat het beste is voor uw bedrijf!