Gevestigd in de Selfmade Gym Renaldo Steinbach in Leiden.  Renaldo Steinbach geeft hoogwaardige personal training op een 1 op 1 basis (of een paar vrienden).

Hieronder staan een aantal services die wij aanbieden.

Mijn specialiteit: Complexe zenuw problemen.

Denk hierbij aan klachten zoals carpaal tunnel syndroom, tintelende handen of voeten en beenzenuw beklemmingen (Ischias of piriformis syndroom).

Fysiotherapie Leiden in Selfmade gym Renaldo Steinbach

Fysiotherapie

Vaak ligt de oorzaak van de pijn niet op dezelfde plek als de pijn zelf. Ik vind het een MUST om de oorzaak te vinden en op te lossen zodat de pijn ook weg gaat en weg blijft.

Active Release Techniques Nederland

Active Release Techniques

Sinds 2007 gebruik ik Active Release Techniques. Sinds die tijd re-certificeer ik mij elk jaar minimaal 1 keer in deze techniek om de laatste handvattingen te leren. Door Active Release Techniques toe te passen in mijn behandelingen heb ik gemerkt dat blessures en problemen sneller en blijvend opgelost worden. Je kunt meer lezen over Active Release Techniques door op de knop hieronder te drukken OF je kunt naar de website van Active Release in Amerika gaan waar ook veel informatie te vinden is [ https://activerelease.com]

Hand fysiotherapie Leiden

Hand fysiotherapie

Tintellingen, doof gevoel, trigger vinger, moeite of pijn bij het buigen/strekken van een vinger? Door gebruik te maken van gespecialiseerde hand technieken worden hand/vinger problemen snel verholpen.

Bedrijfsfysiotherapie

Bedrijfs fysiotherapie

Wil jij een great place to work zijn? Wil je inzicht krijgen in de gezondheid en risicogebieden binnen je team? Help uitval voorkomen!

Personal Training in Selfmade gym Renaldo Steinbach

Personal training – Renaldo Steinbach

Ben je gerevalideerd en wil je fit blijven? Check out the Self Made Club in Leiden. Fysiotherapie Ramon Verdel heeft lang gezocht naar de juiste locatie om zich in Leiden te vestigen en heeft dat eindelijk gevonden! De Selfmade gym in Leiden is een personal trainings studio van hoge kwaliteit, en ziet er gewoon erg mooi uit. Renaldo Steinbach doet alle trainingen en hij is een personal trainer van zeer hoog niveau. Met zijn personal touch en gevarieerde sport achtergrond krijg jij het programma dat bij jou past.

gebroken been revalidatie training in Selfmade gym Renaldo Steinbach

Revalidatie training

Als je een operatie aan spieren of gewrichten hebt gehad of als je een bot hebt gebroken is het belangrijk om zodra het kan, met fysiotherapie en revalidatie training te beginnen om het herstel te versnellen.