Hieronder staan een aantal services die wij aanbieden.

Mijn specialiteit: Complexe zenuw problemen.

Denk hierbij aan klachten zoals carpaal tunnel syndroom, tintelende handen of voeten en beenzenuw beklemmingen (Sciatica of piriformis syndroom).

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Vaak ligt de oorzaak van de pijn niet op dezelfde plek als de pijn zelf. Ik vind het een MUST om de oorzaak te vinden en op te lossen zodat de pijn ook weg gaat en weg blijft.

Active Release Techniques

Active Release Techniques

Samen met mijn collega Pieter ben ik een van de 10 fysiotherapeuten in NL die gespecialiseerd is in Active Release Techniques.

Hand fysiotherapie

Hand fysiotherapie

Tintellingen, doof gevoel, trigger vinger, moeite of pijn bij het buigen/strekken van een vinger? Door gebruik te maken van gespecialiseerde hand technieken worden hand/vinger problemen snel verholpen.

Bedrijfsfysiotherapie

Bedrijfs fysiotherapie

Wil jij een great place to work zijn? Wil je inzicht krijgen in de gezondheid en risicogebieden binnen je team? Help uitval voorkomen!

Personal Training

Personal training

Ben je gerevalideerd en wil je fit blijven? Check out the Self Made Club. Renaldo is een personal trainer van zeer hoog niveau en met zijn personal touch krijg jij het programma dat bij jou past.

Revalidatie training

Revalidatie training

Als je een operatie aan spieren of gewrichten hebt gehad of als je een bot hebt gebroken is het belangrijk om zodra het kan, met fysiotherapie en revalidatie training te beginnen om het herstel te versnellen.

[read more]